Campus Open

Från Socialhögskolan deltar Sopact och Lars Harrysson.

Se hela programmet här.

Årets huvudtema är den digitala staden och den hypade delningsekonomin. Denna växande ekonomi handlar om att människor samarbetar för att snabbt och lätt dela på varor och tjänster. Kända exempel är samåkningstjänsten Uber och onlinemarknadsplatsen Airbnb.

Utbudet av tjänster som möjliggör delning växer och rymmer såväl hemlagad mat som utlåning av redskap, hemleveranser och klädbyten. Kan vi göra mer tillsammans i staden?

Kom till Campus Open för att få kunskap, kompetensutveckling, nya kontakter eller helt enkelt bara för att ta en kaffe och titta på hur det ser ut i den gamla gummifabriken Tretorn. Alla är välkomna!

Tid:
2017-11-17 13:00 till 16:15