SAMarbete - en arbetsmarknadsdag för samhällsvetare

Mässa
Arbetsmarknadsdagen riktar sig till samhällsvetare vid Lunds Universitet. Syftet med mässdagen är att skapa en mötesplats för arbetsgivare och studenter att nätverka. SAMarbete vill också inspirera studenter om vad de kan göra både under och efter sina studier och ge studenter samt utställare ett tillfälle att få träffa potentiella framtida arbetsgivare respektive potentiella framtida anställda.

Den 7e mars fylls Eden av organisationer och företag som kan erbjuda allt från praktikplatser till extra-jobb och arbete efter dina studier. Mässan gästas även av två föreläsare: Lina Thomsgård, som bland annat är känd som grundaren av Rättviseförmedlingen, och Anne Poulsen från FN:s livsmedelsprogram. Förutom detta erbjuds du en chans till CV-granskning, CV-fotografering och Karriärcoachning. Mer om mässans aktiviteter, föreläsare och utställare hittar du på www.samarbete.org eller www.facebook.com/samarbetelund/

Tid:
2017-03-07 10:00 till 15:00