Registrering av omexamination på kursen Professionellt socialt arbete

SOPM20/SOAN43

Om du tidigare har läst kursen Professionellt socialt arbete men inte deltagit i ett examinationsseminarium eller om din interventionsplan har blivit underkänd. Då ska du delta i ett omexaminationsseminarium. Du registrerar dig till seminariet i formuläret nedan. Efter att du fyllt i formuläret kontaktar vi dig och ger besked om datum, tid och plats. Sista anmälningsdag 19 maj 2017.

För- och efternamn
E-postadress till ditt studentkonto

Har du frågor så är du välkommen att kontakta kursföreståndare Tabitha Wright Nielsen tabitha.wright_nielsen [at] soch.lu.se.

Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig:

Viktiga datum

Viktiga datum för studenter som ska omexamineras och som läst kursen Professionellt socialt arbete höstterminen 16 eller tidigare.

• Inlämning av IVP 2 juni
  • Omexamination 9 juni