Val av fördjupningskurs (15hp) termin 7, VT18

Det är dags för dig att välja fördjupningskurs (15 hp) på termin 7. Detta valformulär öppnar 21/9 och skall vara ifyllt och inskickat till oss senast onsdag 4/10. Din anmälan till fördjupningskursen är bindande och det är ytterst viktigt att du tänker igenom ditt val innan du fyller i valformuläret. Om du fyller i valformuläret i tid garanteras du plats på kursen du valt såvida inte antalet sökande blir för lågt (minimum är 15 anmälda). Om en kurs måste ställas in på grund av för få sökanden behöver vi veta ditt andra hands val.

E-postadress till ditt studentkonto.
skriv kurskoden

Skriv gärna ut denna blankett eller spara den som pdf, innan du skickar in den. I mitten av november får du besked via din StiL-adress om vilken kurs du har kommit in på. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Utbildningskoordinator Vesna Sehovac antingen via vesna.sehovac [at] soch.lu.se eller via 046- 222 93 14.

Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig: