Master-på-gång-seminarium

Instruktioner och datum

I samråd med din handledare har du möjlighet att anmäla ditt nästan färdiga manus till Master-på-gång-seminarium. Manus ska bestå av relativt ”färdig” text. Kapitel som är väsentligt ofärdiga lyfts ur. Här kan författaren istället med några få ord förklara vad för slags kapitel/avsnitt/stycke som ska in. Empiri ska vara bearbetad/tematiserad/ analyserad.

Sidomfånget får under inga omständigheter överstiga gränsen för en masteruppsats (50 s) utan förväntas snarare vara rejält mindre.

Manus läses av en lärare som brukar medverka som examinator av masteruppsatser. ”Läsaren” håller i seminariet och en halvtimme ägnas varje seminariemanus under vilket läsaren och författaren diskuterar eventuella problem, frågetecken och fortsatt riktning på arbetet. Seminariet är öppet för andra masterstudenter.

Datum

Under höstterminen 2017 äger seminariet rum den 28 november i sal 14, klockan 9.15. Intresseanmälan från studenter om att få synpunkter på texter skickas till kursföreståndaren Alexandru Panican alexandru.panican [at] soch.lu.se senast den 10 november. Manuset skickas via e-post till kursföreståndaren senast klockan 10.00 den 17 november.

Sidansvarig: