Datum och anvisningar för examinationsseminarier

magister- och masternivå
Examinationsseminarier för master- och magisteruppsatser äger rum tre gånger årligen: juni och januari i anslutning till ordinarie termin och ett uppsamlingsseminarium i augusti.

Seminarium januari 2017:

• Den 19 december ska handledare och studenter skicka e-post till alexandru.panican [at] soch.lu.se och anmäla om uppsatsen kommer att seminariebehandlas.
  • Den 5 januari 2017 senast kl 09.00 ska uppsatsmanuset skickas via e-post som PDF till vesna.sehovac [at] soch.lu.se och alexandru.panican [at] soch.lu.se Studenten ska också skicka uppsatsen för analys till Urkund på följande adress: alexandru.panican.lu [at] analys.urkund.se senast samma dag som inlämningsdagen.
  • Den 5 januari 2017 skickas opponeringsschemat ut via e-post och uppsatserna distribueras inför examinationerna.
  • Den 12-13 januari 2017 hålls examinationsseminarier.
Sidansvarig: