Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Minor Field Studies (MFS)

Samla material till din uppsats utomlands
Du har möjlighet att samla material eller skriva din uppsats utomlands. Det vanligaste då är att man ansöker om ett MFS-stipendium för att åka utomlands och samla material till sin uppsats. Diskutera gärna dina idéer så tidigt som möjligt med internationella koordinatorn för MFS eller en lärare/handledare på uppsatskursen.

Nepal

Sida:s MFS-stipendium vänder sig till studenter på kandidat- eller masternivå som vill samla material till examensarbete i ett utvecklingsland. Under en fältstudie på minst två månader kan en stipendiat utföra en mindre fältstudie för uppsatsen.

MFS-stipendiet på 27 000 kr avser att täcka resa till MFS-vistelselandet, den förberedande 3-dagars kursen i Härnösand samt en del av fältkostnaderna under vistelsen såsom boende och transport på plats.

Vill du läsa reseberättelser eller uppsatser som har skrivits inom MFS, titta gärna på MFS-programets hemsida: mfskurs.utbyten.se eller läs en reseberättelse från en tidigare MFS-studie i Grenada.

Har du frågor om hur du ansöker om ett MFS? Då är du välkommen att höra av dig till Socialhögskolans internationella koordinator.

Sidansvarig:

Kontakt

Ulrika Reichert
Internationell koordinator MFS

E-post: ulrika.reichert [at] soch.lu.se
Tfn: 046-222 04 23

Socialhögskolan
Besök: Bredgatan 13, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)
Fax: 046-222 94 12

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg