Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Hur lär man sig socialt arbete i Norden?

Författare:
  • Anna Meeuwisse
  • Hans Swärd
Publiceringsår: 2005
Språk: Svenska
Sidor: 122-137
Publikation/Tidskrift/Serie: Nordisk Sosialt Arbeid
Volym: 25
Nummer: 2
Dokumenttyp: Artikel i tidskrift
Förlag: Nordiske sosionomforbunds samarbeidskomité

Abstract english

På socionomutbildningarna i Norden skall studenterna både praktiskt och teoretiskt lära sig socialt arbete. I artikeln redovisas resultat från en undersökning av vilket teoretiskt innehåll socionomutbildningarna lägger i ämnet, hur det integreras i utbildningen och vem som undervisar i ämnet.

• Social Work

• ISSN: 1504-3037