Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Comparazione regionale - Un paese diviso?

Författare:
  • Helena Blomberg
  • Christian Kroll
  • Anna Meeuwisse
  • Roberto Scaramuzzino
Publiceringsår: 2020
Språk: Italienska
Publikation/Tidskrift/Serie: Gli assistenti sociali in Italia: Uno sguardo sulla professione che cambia - Report della ricerca sulle opinioni degli assistenti sociali italiani
Dokumenttyp: Del av eller Kapitel i bok

• Social Work