Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

The European Citizens' Initiative Stage: A Snapshot of the Cast and Their Acts

Författare:
  • Elsa Hedling
  • Anna Meeuwisse
Redaktör:
  • Håkan Johansson
  • Sara Kalm
Publiceringsår: 2015
Språk: Engelska
Sidor: 210-228
Publikation/Tidskrift/Serie: EU Civil Society. Patterns of Cooperation, Competition and Conflict
Dokumenttyp: Del av eller Kapitel i bok