Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Experiences from consumer reports on psychiatric adverse drug reactions with antidepressant medication: a qualitative study of reports to a consumer association

Författare:
  • Andreas Vilhelmsson
  • Tommy Svensson
  • Anna Meeuwisse
  • Anders Carlsten
Publiceringsår: 2012
Språk: Engelska
Publikation/Tidskrift/Serie: BMC Pharmacology
Volym: 13
Dokumenttyp: Artikel i tidskrift
Förlag: BioMed Central (BMC)