Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Europeanization in Sweden : Opportunities and Challenges for Civil Society Organizations

Redaktör:
  • Anna Meeuwisse
  • Roberto Scaramuzzino
Publiceringsår: 2019
Språk: Engelska
Sidor:
Dokumenttyp: Bok
Förlag: Berghahn Books

Abstract english

Notwithstanding its many successes since 1945, the project of European integration currently faces major difficulties, from financial crises and mass immigration to the impending departure of the UK from the European Union. At the same time, these challenges have spurred civil society organizations within and across Europe, revealing a shared public sphere in which citizens can mobilize around refugee rights, opposition to austerity policies, and other issues. Europeanization in Sweden assembles new empirical research on how these processes have played out in one of the continent’s wealthiest nations, providing insights into whether, and how, the “Swedish model” can guide European integration.

• Social Work
  • Political Science (excluding Public Administration Studies and Globalization Studies)

• Beyond the welfare state: Europeanization of Swedish civil society organizations (EUROCIV)
  • ISBN: 978-1-78920-035-5