Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Perspectives on cross-national comparisons of social work

Författare:
  • Anna Meeuwisse
Publiceringsår: 2009
Språk: Engelska
Sidor: 7-18
Publikation/Tidskrift/Serie: Locus Soci@l - Journal of Social Work, Social Policy and Society
Volym: 2
Nummer: 3
Dokumenttyp: Artikel i tidskrift
Förlag: Centro de Estudos de Servico Social e Sociologica, Universidade Catolica Portuguesa, Lisboa

• Social Work