Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

På jakt efter den ocensurerade verkligheten

Författare:
  • Anna Meeuwisse
  • Hans Swärd
Redaktör:
  • Anna Meeuwisse
  • Hans Swärd
Publiceringsår: 2003
Språk: Svenska
Publikation/Tidskrift/Serie: Den ocensurerade verkligheten i reportage, bild och undersökningar
Dokumenttyp: Del av eller Kapitel i bok
Förlag: Carlsson Bokförlag