Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Bli medlem i Förbundet för forskning i socialt arbete (FORSA)

FORSA är en arena både för att ställa frågor och formulera svar. De verkar på ideell basis och är politiskt obundna. Som medlem får du förutom att ta del av lokalföreningarnas aktiviteter, en prenumeration på Socialvetenskaplig tidskrift, där aktuell forskning och debatt presenteras.

FORSA har som mål att stärka samarbetet mellan aktörer med intresse för socialt arbete. De vill vara en mötesplats  för socialarbetare, studenter, forskare, politiker, brukare såväl som invånare med intresse för sociala frågor för att stimulera till kritiska samtal om trender, lösningar och dilemman i det sociala arbetet. Förbundet främjar utveckling och spridning av kunskap för att förbättra det sociala arbetet bland annat genom att finansiera Socialvetenskaplig tidskrift.

Kostnaden för medlemskap i Forsa är 345 kr/år. Studerande på grundutbildning och pensionärer betalar endast 175 kr/år.

VARMT VÄLKOMMEN att teckna medlemskap på http://www.forsa.nu/

När du registrerat dig som medlem betalar du in medlemsavgiften via Plusgiro 491 54 18-0 och skriver ditt namn som meddelande.