E-post från universitetet blockeras – nyantagna studenter kan missa viktig kursinformation

Lunds universitet har på grund av externa attacker just nu problem med att skicka e-post till flera externa mejltjänster, däribland Yahoo, Comhem, Live och Hotmail. Detta har bland annat fått till följd att vissa av universitetets nyantagna studenter inte nåtts av de välkomstbrev med viktig information inför terminsstarten som i dagarna skickas ut av institutionerna.

I nuläget finns ingen information om när problemet kan vara löst.

Är du antagen till socionomprogrammet och har tackat ja skall du senast måndagen den 21 augusti få ett välkomstbrev via mail från oss. Är så inte fallet, kontrollera först din skräppost och hittar du inte mailet där, kontakta Magnus Bjager magnus [dot] bjager [at] soch [dot] lu [dot] se när det gäller Lund som studieort och Carina Olsson carina [dot] olsson [at] soch [dot] lu [dot] se för dig med studieort Helsingborg.

Här kan du läsa välkomstbreven

2017-12-07
Lediga doktorandtjänster
2017-12-05