Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Forskare presenterade på Överenskommelsens internationella konferens

Socialhögskolans Håkan Johansson och Roberto Scaramuzzino gav i början på november en presentation på Överenskommelsens internationella konferens.

Överenskommelsen är ett samarbete mellan regeringen, idéburna organisationer inom det sociala området och Sveriges Kommuner och Landsting. Det viktigaste mål är att stärka de idéburna organisationernas självständighet och oberoende roll som röstbärare och opinionsbildare, samt att stödja framväxten av en mångfald av utförare inom hälso- och sjukvård och omsorg.

Här kan du läsa en sammanfattning av presentationen "Överenskommelser – vad är det? En övergripande introduktion med europeiskt perspektiv".

Här kan du se en videodokumentation av föredraget, som hölls på engelska.