Maria Heintz spikade sin avhandling

På tisdagen den 15 maj spikade Maria Heintz sin avhandling "Alla är ju med alla..." Kamratskapande gruppinteraktioner i skolan i foajén på Socialhögskolans kansli i Lund.
Maria Heintz spikar upp sin avhandling

Maria disputerar med avhandlingen  "Alla är ju med alla..." Kamratskapande gruppinteraktioner i skolan.Uppspikad avhandling av Maria Henitz på en bräda

Maria Heintz är socionom och har tidigare arbetat som skolkurator. I avhandlingen belyser hon en av de frågor hon ofta återkom till i sitt praktiska arbete: Kan alla vara kompisar med alla?

Disputationen hålls den 15 juni kl 13.15 i Edens hörsal. Fakultetsopponent är Robert Thornberg, Linköpings universitet.

Avhandlingen finns att ladda ner från Lunds universitets forskningsportal: http://portal.research.lu.se/portal/sv/publications/alla-ar-ju-med-alla(...

2018-05-21
Rekordmånga sökte till höstens masterprogram
2018-05-16