Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Max Koch om arbete, välfärd och vad planeten tål

Tecknad illustration av ett stort träd med byggnader i trädkronan

- Om vi verkligen bryr oss om andras välfärd och framtida generationer, måste politiken sluta prioritera tillväxt, säger Max Koch i en intervju med Green European Journal.

Läs hela intervjun med Max Koch och Jean Lambert, en engelsk Green Party-politiker som varit EU-parlamentariker sedan 1999, på Green Journals webbplats.

Professor Max Kochs forskningsintressen berör exempelvis ekologiska hållbarhetsfrågor, post-tillväxtsamhällen och synergier och konflikter mellan miljöpolitik och socialpolitik.

Max Koch är med och ordnar den 6:e internationella degrowth konferensen i Malmö i Augusti 2018. Läs mer om den på konferenswebbplatsen.