Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny bok om innovationer i välfärden

I dagarna publicerades en ny bok skriven av Socialhögskolans Marcus Knutagård tillsammans med Rolf Rønning, professor vid högskolan i Lillehammer. Innovation in Social Welfare and Human Services utforskar det populära begreppet innovation och vad det faktiskt innebär i en hälso- och social välfärdskontext. Författarna diskuterar relevanta skillnader mellan privat sektor, offentlig sektor och ideella organisationer; de argumenterar för att innovation inom den sociala sektorn inte är något nytt, och betonar vikten av innovation som utvecklas och stöds av dem som arbetar inom de aktuella verksamheterna. I flera fallstudier belyses innovationer i välfärden på olika nivårer: i politiken, inom organisationer och ur ett användarperspektiv.

Läs mer om boken här.