Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sociala innovatörer sökes!

SoPact söker studenter, forskare, entreprenörer och intraprenörer med lösningar på samhällsproblem till deras lärprocess kring behovsdrivet stöd till sociala innovatörer!

Lärprocessen kretsar kring fyra olika testmiljöer som upprättas utifrån identifierade samhällsutmaningar hos fyra förvaltningar i Helsingborgs stad. Den 21-22 maj genomför SoPact ett rekryteringslabb där de söker sociala innovatörer som under 17 månader får en möjlighet att utveckla och testa sina samhällsförbättrande idéer med stöd av SoPact, kunskapspartners och de fyra förvaltningarna.

Mer info och intresseanmälan hittar du på http://rekryteringslabb.sopact.org/

SoPact är en innovationsfrämjande verksamhet vid Socialhögskolan som katalyserar idéer som tar tillvara på samhällets potential. SoPact arbetar utifrån samskapande processer som testar, identifierar och skapar lösningar på komplexa samhällsutmaningar.