Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Socialt arbete med äldre - ny bok av Tove Harnett och Håkan Jönson

En ny bok av två forskare på Socialhögskolan fördjupar kunskapen om socialt arbete med äldre och anlägger nya perspektiv på ålderstänkande.

"Socialt arbete med äldre" riktar sig till studenter inom socialt arbete och yrkesverksamma som vill fördjupa sig inom äldreområdet. Författare är professor Håkan Jönson, med lång erfarenhet inom äldreforskning, och lektor Tove Harnett, som även är verksam vid CASE, Centre for Ageing and Supportive Environments vid Lunds universitet.Boken förmedlar kunskap om områden där det sociala arbetet kan ha ett uppdrag gentemot äldre. Författarna anlägger ett kritiskt och problematiserande perspektiv på ålder och ålderstänkande. Läs mer om boken här.