Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

SoPact söker affärsutvecklare

SoPact är en accelerator för startups och entreprenörer som arbetar mot att försöka lösa sociala, kulturella och/eller miljömässiga behov i samhället. Acceleratorprogrammet körs två gånger varje år under en period på tre månader och normalt sett brukar 7-9 startups delta. SoPact finns under Socialhögskolan och kontoret ligger på Campus Helsingborg.

Young woman at white board full of drawings and writing
Foto:
Som programansvarig på SoPact så kommer du att arbeta nära acceleratoransvarig, Peter Løvschall. Dina arbetsområden kommer att vara utveckling, planering, utförande och utvärdering av SoPacts acceleratorprogram. Detta inkluderar:
  • Utveckling, planering och facilitering av relevanta moduler för de startups som deltar.
  • Kontakt med externa intressenter (handledare, mentorer, partnerorganisationer etc.)
  • Ge stöd, nätverk och vägledning till startups och entreprenörer under programmets gång – både administrativt och kring utveckling av affärsidéen.
  • Planera, marknadsföra och genomföra olika events.
  • Underlätta för feedback och återkoppling från alla intressenter för att kunna förbättra acceleratorprogrammet.
  • Övriga administrativa uppgifter.

Vi kommer parallellt med detta också arbeta för ett fortsatt SoPact efter att det nuvarande programmet avslutas i slutet av 2018. I anslutning till detta kommer dina arbetsuppgifter även innefatta att experimentera med att integrera och korspollinera användning av entreprenörsmetoder inom Helsingborgs Kommun, samt att ta initiativ till samarbete med forskare och studenter på Socialhögskolan.

Läs mer om tjänsten och hur du söker här.