Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Jobba som utbildningsadministratör hos oss!

Fotograf: Kennet Ruona

Är du en noggrann och strukturerad person som har lätt för att sätta dig in i olika administrativa system? Tycker du om kontakter med studenter och lärare? Är du en serviceinriktad och initiativrik person som både kan arbeta självständigt och i samarbete med andra och dessutom kan prioritera i perioder med hög arbetsbelastning? Då är kanske du den vi söker till vår studieadministrativa grupp!

Gruppen består av 8-10 personer och utgörs bland annat av administratörer, koordinatorer och studievägledare. Merparten har sin huvudsakliga placering i Lund men arbetar även vissa dagar i Helsingborg. Denna anställning avser 1 års vikariat med goda chanser till fortsättning och arbetet sker på två orter, både i Lund och i Helsingborg.

Anställningen är ett vikariat på 100 % i ett år, med goda chanser till fortsättning. Sista ansökningsdag är 15 februari med tillträde så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!