Emma Söderman. Foto: Patrik Hekkala

Emma Söderman

Emma Söderman. Foto: Patrik Hekkala

Politisk organisering i en tid av ökad migrationskontroll

• Pouran Djampour
  • Emma Söderman

• Florencia Fernández
  • Fatuma Awil
  • Maria Svensson
  • Linus Kullving

Summary, in Swedish

I denna text lyfter doktoranderna och aktivisterna Emma Söderman och Pouran Djampour fram organiseringen av No Border Musical och Asylstaffetten som exempel för att fråga oss om hur politiskt aktörskap kan göras möjligt i en samhällsordning där medborgarskap ses som en förutsättning för politiskt deltagande.

Avdelning/ar

• Socialhögskolan

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie