Alumniträff för socionomer

Övrigt
Som student har du varit med och format vår och din egen framtid. Vi på Socialhögskolan vill fortfarande vara en plats där du kan hämta kunskap och inspiration. Vi vill därför bjuda in dig till en alumniträff den 16 februari där du får möjlighet att diskutera hur vi på Socialhögskolan skulle kunna vara till bättre nytta för socionomers yrkesutövning.

Vi vill till exempel veta hur vi kan förbättra vårt utbildningsutbud på avancerad nivå och hur vi kan bli bättre på att samverka med dig och din arbetsgivare. Detta är viktigt för oss eftersom vi har ju alla ett gemensamt intresse av ett bra utfört socialt arbete!  Under träffen vill vi också veta hur du ser på din utbildning så här efter en tid och vad det är vi gör bra och vad vi gör mindre bra när vi vill nå ut till er som funderar på att gå en vidareutbildning.

Samtidigt som vi får lyssna på dina tankar om hur vi kan bli bättre får du en möjlighet till att träffa både nya kollegor och gamla studiekamrater.

Socialhögskolan bjuder på kaffe och smörgås.

Det finns endast 30 platser. Registrera dig därför redan nu på: http://www.soch.lu.se/form/socialhogskolans-alumnitraff

Vi ses februari!

Leili Laanemets