Examensceremoni

Övrigt
Socialhögskolan vill hylla de studenter som tar socionomexamen och masterexamen. Ceremonin hålls i Universitetshusets aula i Lund under cirka en timme för både Lund- och Helsingborgsstudenter tillsammans. Vi skickar inbjudan med detaljerad information till berörda studenter ungefär en månad innan högtiden.

Efter ceremonin arrangeras mingel på Socialhögskolan, Allhelgona kyrkogata 8. Minglet arrangeras av studenter från Socionomsektionen och studenter från tidigare terminer i programmet i samarbete med Samhällsvetarkåren och Socialhögskolan. Till minglet kan man ta med fler gäster än till ceremonin.

Tid:
2020-01-16 15:00 till 16:00