SamTech: Digital classification in social work

En handled med ett digitalt, vitt armband
Seminarium
SamTech är en nystartade tankesmedja med fokus på samhällsvetenskapliga perspektiv på teknik. På workshops och seminarier kommer vi arbeta med frågor om digitalisering, artificiell intelligens, datamining, robotics och samhällsvetenskapliga frågor kring denna teknik.

Presentatör: Katarina Jacobsson, Professor, Socialhögskolan och Elizabeth Martinell Barfoed, universitetslektor, Socialhögskolan.

Om SamTech

Du behöver inte kunna något om tekniken specifikt för att delta. Du kan vara intresserad av att orientera dig eller vilja använda dina kompetenser på nya forskningsområden. Du som redan nu undervisar och/eller forskar med samhällsvetenskapliga eller beteendevetenskapliga perspektiv på digitaliseringen är också välkommen att vara med i tankesmedjan. SamTechs workshops hålls på engelska och/eller svenska.

Kommande workshops

Se www.soc.lu.se/samtech.