Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

SoPact Impact Day!

SoPact Impact Day
Konferens
Den 11 december bjuder SoPact in till en förmiddag kring kreativitet, innovation och transformation. Med denna Impact Day summerar SoPact tre års erfarenheter och lärdomar från att stötta 42 sociala entreprenörer i Skåne och blickar framåt i en tid där digital transformation och samskapande innovationsprocesser bidrar med lösningar på komplexa samhällsutmaningar. 

Välkommen till anrika Röda Kvarn, där dagen inleds med kaffe och mingel och därefter ett samtal om entreprenörskap som motor för transformation och innovation i en föränderlig värld. I samtalet deltar Sara Damber, social entreprenör och grundare av stiftelserna Friends och Reach for Change, Stefan Ytterborn, serieentreprenör grundare av POC och CAKE, Sasa Farkas, social entreprenör och grundare till ApParkingspot, Joakim Jansson, en av grundarna till DigJourney och Annette Melander Berg, Näringslivsdirektör i Helsingborgs stad.

Efter fika och mingel med nya och gamla bekantskaper presenterar de sociala entreprenörer som deltagit i SoPacts acceleratorprogram i Helsingborg sina sociala företag.

Läs mer och anmäl dig till SoPact Impact day

Hoppas vi ses på Röda Kvarn! 

Emelie Dahlström, Jan Abrahamsson, Joakim Grina och Sofia Rydh på SoPact

Tid: 
2018-12-11 08:00 till 12:00
Plats: 
Röda Kvarn, Karlsgatan 7, Helsingborg
Kontakt: 
sofia.rydh [at] soch.lu.se

Om händelsen

Tid: 
2018-12-11 08:00 till 12:00
Plats: 
Röda Kvarn, Karlsgatan 7, Helsingborg
Kontakt: 
sofia.rydh [at] soch.lu.se

Socialhögskolan
Besök: Bredgatan 13, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)
Fax: 046-222 94 12

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg