World Social Work Day

ATT HÅLLA OCH HÅLLA IHOP

Socionomer i arbete

Frågan om hållbarhet är central i socialt arbete. Det gäller allt från miljö, samhälleliga och sociala förändringsprocesser till den enskilda socionomens arbete och arbetsliv. I Årets World Social Work Day tar vi utgångspunkt i de människor som ska göra jobbet och ställer oss frågan hur vi skapar ett hållbart yrkesliv som socionom.

Diskussionen kommer att föras i ett rundabordssamtal med socionomer i olika positioner och faser av sitt arbetsliv. Verksamhetsföreträdare, forskare/lärare i socialt arbete, yrkesverksamma med en längre respektive kortare arbetslivserfarenhet och studenter på väg in i yrkeslivet. Vad kan vi göra tillsammans och var och en för att skapa ett hållbart yrkesliv?

Det bjuds på fika och kommer att finnas utrymme för utbyte och mingel.

För beställning av fika, anmäl dig senast 14 mars via detta formulär.   Observera att antalet platser är begränsat till max 50. Först till kvarn gäller. Kontakta Leili Laanemets, leili [dot] laanemets [at] soch [dot] lu [dot] se om du har frågor.

Tid:
2018-03-20 14:15 till 16:30