Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

World Social Work Day

Affisch - world social work day.
Symposium
ATT HÅLLA OCH HÅLLA IHOP

Socionomer i arbete, ett samarrangemang mellan Socialhögskolan, Socionomsektionen, Socialförvaltningen i Lund, SSR och Vision.

Frågan om hållbarhet är central i socialt arbete. Det gäller allt från miljö, samhälleliga och sociala förändringsprocesser till den enskilda socionomens arbete och arbetsliv. I Årets World Social Work Day tar vi utgångspunkt i de människor som ska göra jobbet och ställer oss frågan hur vi skapar ett hållbart yrkesliv som socionom.

Diskussionen kommer att föras i ett rundabordssamtal med socionomer i olika positioner och faser av sitt arbetsliv. Verksamhetsföreträdare, forskare/lärare i socialt arbete, yrkesverksamma med en längre respektive kortare arbetslivserfarenhet och studenter på väg in i yrkeslivet. Vad kan vi göra tillsammans och var och en för att skapa ett hållbart yrkesliv?

Det bjuds på fika och kommer att finnas utrymme för utbyte och mingel.

Sista anmälningsdag var 14 mars. Observera att antalet platser är begränsat till max 50. Först till kvarn gäller. Kontakta Leili Laanemets, leili [dot] laanemets [at] soch [dot] lu [dot] se om du har frågor.

Tid: 
2018-03-20 14:15 till 16:30
Plats: 
Sal 12, Socialhögskolan, Bredgatan 26, Lund
Kontakt: 
leili.laanemets [at] soch.lu.se

Om händelsen

Tid: 
2018-03-20 14:15 till 16:30
Plats: 
Sal 12, Socialhögskolan, Bredgatan 26, Lund
Kontakt: 
leili.laanemets [at] soch.lu.se

Socialhögskolan
Besök: Bredgatan 13, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)
Fax: 046-222 94 12

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg