Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Avregistrera e-postadress

GDPR

Din integritet är viktig för oss. Vi strävar därför alltid efter att hantera data på ett pålitligt, korrekt, säkert och lagligt sätt. Vänligen skriv in din epostadress i följande formulär om du inte önskar få fler utskick av oss på Socialhögskolan. Vi kommer snarast avregistrera din epost.

Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig:

Hantering av personuppgifter – GDPR

Lunds universitetet hanterar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns på lu.se

Återkallelse/frågor/klagomål

Om du är alumn och vill att vi på Socialhögskolan slutar använda dina personuppgifter till nya utskick har du rätt till det. Kontakta i så fall Patrik Hekkala, kommunikatör vid Socialhögskolan, Lunds universitet.

Vi kan då avbryta all framtida behandling.Om du vill veta hur dina personuppgifter används eller anser att vi har använt dina personuppgifter på ett sätt som går utanför överenskommelsen eller befintlig lagstiftning, vänligen kontakta Lunds universitets dataskyddsombud Bo-Göran Andersson som nås via 046-222 00 00 (växel) eller dataskyddsombud [at] lu [dot] se.

Har du klagomål på Lunds universitets hantering av dina personuppgifter har du alltid möjlighet att vända dig till en tillsynsmyndighet, i detta fall Datainspektionen.

Socialhögskolan
Besök: Allhelgona kyrkogata 8, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg