Registrering av omexamination på kursen Professionellt socialt arbete för dig som läst kursen höstterminen 16 eller senare

SOPM21/SOAN63

Om du tidigare har läst kursen Professionellt socialt arbete men inte deltagit i ett examinationsseminarium eller om din interventionsplan har blivit underkänd. Då ska du delta i ett omexaminationsseminarium. Du registrerar dig till seminariet i formuläret nedan. Efter att du fyllt i formuläret kontaktar vi dig och ger besked om datum, tid och plats. Sista anmälningsdag 6 augusti 2018.

För- och efternamn
E-postadress till ditt studentkonto

Har du frågor så är du välkommen att kontakta Tabitha Wright Nielsen tabitha [dot] wright_nielsen [at] soch [dot] lu [dot] se.

Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig: