Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Val av fördjupningskurs (15hp) termin 7, VT19

Det är dags för dig att välja fördjupningskurs (15 hp) på termin 7. Detta valformulär skall vara ifyllt och inskickat till oss senast 12 oktober. 

Din anmälan till fördjupningskursen är bindande och det är ytterst viktigt att du tänker igenom ditt val innan du fyller i valformuläret. Om du fyller i valformuläret i tid garanteras du plats på kursen du valt såvida inte antalet sökande blir för lågt (minimum är 15 anmälda).

Om en kurs måste ställas in på grund av för få sökanden behöver vi veta ditt andrahands val.

ååååmmdd
E-postadress till ditt studentkonto.
skriv kurskoden

Skriv gärna ut denna blankett eller spara den som pdf, innan du skickar in den senast 12 oktober. I mitten av november får du besked via din studentmejl om vilken kurs du har kommit in på. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Utbildningskoordinator Lidija Lindoff antingen via lidija [dot] lindoff [at] soch [dot] lu [dot] se eller via 046- 222 93 14.

Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig:

Socialhögskolan
Besök: Bredgatan 13, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)
Fax: 046-222 94 12

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg