Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Fosterbarn ur ett könsperspektiv

Författare:
  • Gunvor Andersson
Publiceringsår: 2002
Språk: Svenska
Sidor: 35-41
Publikation/Tidskrift/Serie: Nordisk Sosialt Arbeid
Volym: 22
Nummer: 1
Dokumenttyp: Artikel i tidskrift
Förlag: Nordiske sosionomforbunds samarbeidskomité

Abstract english

Barns erfarenheter av separationer och placeringar utanför hemmet får vanligen så stor plats att de skymmer ålders­ och köns­ skillnader, vilket uppmärksammas i denna artikel. Som en del av ett större forsknings­ projekt granskas skillnader mellan 10-11­ åriga pojkars och flickors problem.

• Social Work

• Den sociala barnavården-lup-obsolete