Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Barn med tidlige erfaringer med offentlig omsorg - hvordan går det med dem?

Redaktör:
  • Gunvor Andersson
Publiceringsår: 2004
Språk: Norska
Sidor: 8-9
Publikation/Tidskrift/Serie: Fosterhjemskontakt: tidsskrift om fosterhjemsarbeid
Volym: 2004
Nummer: 1