Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Vårt ansvar för de svaga

Författare:
  • Gunvor Andersson
Redaktör:
  • Håkan Jönson
Publiceringsår: 2004
Språk: Engelska
Publikation/Tidskrift/Serie: En kompanjonbok till Forskningsetik och perspektivval : femton texter till Rosmari Eliasson-Lappalainen
Dokumenttyp: Del av eller Kapitel i bok
Förlag: Studentlitteratur AB