Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Utsatta barn och social barnavård i pressen

Författare:
  • Gunvor Andersson
Publiceringsår: 2003
Språk: Svenska
Publikation/Tidskrift/Serie: Att möta media : Allmänna Barnhusets konferens 29 september-1 oktober 2003
Dokumenttyp: Konferensbidrag
Förlag: Allmänna barnhuset