Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Fosterbarnet, familjen och fosterfamiljen : intervjuer om familjeformer och relationer

Författare:
  • Gunvor Andersson
Redaktör:
  • Ingrid Söderlind
Publiceringsår: 2002
Språk: Svenska
Sidor: 21-41
Publikation/Tidskrift/Serie: Uppväxt, familjeformer och barns bästa : om familjeliv som offentlig angelägenhet och vardaglig praktik
Dokumenttyp: Konferensbidrag
Förlag: Institutet för framtidsstudier