Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Socialarbetare om massmedier

Författare:
  • Gunvor Andersson
  • Tommy Lundström
Publiceringsår: 2004
Språk: Svenska
Sidor: 2-18
Publikation/Tidskrift/Serie: Nordisk Sosialt Arbeid
Volym: 24
Nummer: 1
Dokumenttyp: Artikel i tidskrift
Förlag: Nordiske sosionomforbunds samarbeidskomité

Abstract english

Social workers in child welfare often feel that they have to take unfair criticism from the mass media. This article analyses their views of media coverage, the effect on the general public, the local politicians and their own self-image. The method used is focus group interviews.

• Social Work
  • newspapers