Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Child and Family Welfare in Sweden

Författare:
  • Gunvor Andersson
Redaktör:
  • Nancy Freymond
  • Gary Cameron
Publiceringsår: 2006
Språk: Engelska
Publikation/Tidskrift/Serie: Towards positive systems of child and family welfare : international comparisons of child protection, family service and community caring systems
Dokumenttyp: Del av eller Kapitel i bok
Förlag: University of Toronto Press