Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Barn som anhöriga - i skuggan av föräldrar med problem

Författare:
  • Gunvor Andersson
Redaktör:
  • Ulrika Järkestig Berggren
  • Lennart Magnusson
  • Elizabeth Hanson
Publiceringsår: 2015
Språk: Svenska
Sidor: 43-60
Publikation/Tidskrift/Serie: Att se barn som anhöriga - Om relationer, interventioner och omsorgsansvar
Volym: 2015:6