Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Karin Kullberg

Universitetslektor

FD

Jag är socionom, utbildad vid Socialhögskolan i Lund. Under de första 15 åren av min karriär arbetade jag med socialt arbete på fältet, främst i socialtjänsten. Sedan 1988 är jag anställd vid socionomutbildningen i Lund. Främst har jag arbetat med den fältförlagda delen av utbildningen men jag har också arbetat på andra kurser. Jag har dessutom haft en lång rad olika uppdrag t.ex. som studievägledare och internationell koordinator.

År 2003 tog jag tjänstledigt för att göra en lic-avhandling vid dåvarande Växjö universitet. Avhandlingen "Man hittar sin nisch" handlar om manliga socionomers karriärer och blev klar 2006. Jag var sedan tillbaka vid socionomutbildningen i Lund under 2,5 år varefter jag beslöt att gå vidare till en doktorsavhandling denna gång vid Göteborgs universitet. Jag disputerade i juni 2011 med avhandlingen "Socionomkarriärer".

Jag har nu en lektorstjänst vid Socialhögskolan i Lund och undervisar främst på termin 5, 6 och 7 på socionomutbildningen. Jag är också verksam i professionsforskningsprojekt vid Lund universitet. Mina forskningsintressen är profession, organisation, karriär och genus.

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Senaste
Alla

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Sidansvarig:
Karin Kullberg. Foto: Patrik Hekkala
E-post: karin [dot] kullberg [at] soch [dot] lu [dot] se

Universitetslektor

Socialhögskolan

28

Socialhögskolan
Besök: Bredgatan 13, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)
Fax: 046-222 94 12

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg