Malin Arvidson. Foto: Patrik Hekkala

Malin Arvidson

Universitetslektor | FD i sociologi

Malin Arvidson. Foto: Patrik Hekkala

Does ideology make a difference for government – nonprofit relationships? : A study of local authorities’ policies and practices in the Swedish welfare state

• Håkan Johansson
  • Malin Arvidson

Avdelning/ar

• Socialhögskolan

Publiceringsår

Dokumenttyp

Konferens - annat

• Social Work

Nyckelord

• ideology
  • civil society
  • local government
  • welfare mix
  • Social democratic regime

Conference name

Voluntas conference on The Welfare Mix, Hybridity and Government– Nonprofit Relationships in Post-Modern Welfare States

Conference date

2014-03-21 - 2014-03-22