Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symtom som snuva, hosta eller feber att stanna hemma och avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du avstå från att röra dig på universitetsområdet. - Klicka här för att dölja meddelandetFolkhälsomyndighetenuppmanarallamedsymtomsomsnuva,hostaellerfeberattstannahemmaochavståsocialakontaktersomriskerarattspridasmitta.Ävenomdubarakännerdiglitesjukskaduavståfrånattröradigpåuniversitetsområdet.

Children in Barnahus – an interdisciplinary research study from children’s perspective : Children in Barnahus-Before, during and after being in CH

Författare:
  • MARIA KLÄFVERUD
Publiceringsår: 2014
Språk: Engelska
Dokumenttyp: Konferensbidrag: abstract

Abstract english

When a parent is suspected for child abuse, the court in Sweden appoints a lawyer who can decide about the child’s participation in CH without parent’s knowledge or consent. The lawyer brings the child to CH. A familiar person, for example a teacher, accompanies the child. In the study children and their parents are interviewed about their experience and understanding of
CH.

• Social Work
  • Barnahus (Children's house)

Den 8. Nordiske konference om børnemishandling og omsorgsvigt, 26-28 aug 2014 , Nuuk Grönland