Datum och anvisningar för examinationsseminarier

magister- och masternivå
Examinationsseminarier för master- och magisteruppsatser äger rum tre gånger årligen: juni och januari i anslutning till ordinarie termin och ett uppsamlingsseminarium i augusti.

Information inför examination HT-18

• Den 14 december ska handledaren och studenten (maila mig) anmäla om uppsatsen kommer att seminariebehandlas (detta för att jag ska kunna planera examinationsdagen och hitta examinatorer).
  • Den 3 januari senast kl 09.00 ska uppsatsmanuset mailas i pdf-fil till lidija [dot] lindoff [at] soch [dot] lu [dot] se och alexandru [dot] panican [at] soch [dot] lu [dot] se Studenten ska dessutom skicka uppsatsen för analys till Urkund på följande adress: alexandru [dot] panican [dot] lu [at] analys [dot] urkund [dot] se senast samma dag som inlämningsdagen.
  • Den 3 januari mailas opponeringsschemat samt distribution av uppsatser inför examinationer.
  • Den 10-11 januari ordinarie examinationsseminarium.

Lycka till med det fortsatta arbetet med uppsatsen!

Alexandru Panican (alexandru [dot] panican [at] soch [dot] lu [dot] se)

Docent i socialt arbete, kursföreståndare

Sidansvarig: