Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Avregistrera e-postadress

Din integritet är viktig för oss. Vi strävar därför alltid efter att hantera data på ett pålitligt, korrekt, säkert och lagligt sätt. Vänligen skriv in din epostadress i följande formulär om du inte önskar få fler utskick av oss på Socialhögskolan. Vi kommer snarast avregistrera din epost.

Hantering av personuppgifter – GDPR

Lunds universitetet hanterar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns på lu.se

Återkallelse/frågor/klagomål

Om du är alumn och vill att vi på Socialhögskolan slutar använda dina personuppgifter till nya utskick har du rätt till det. Kontakta i så fall Patrik Hekkala, kommunikatör vid Socialhögskolan, Lunds universitet.

Vi kan då avbryta all framtida behandling. Om du vill veta hur dina personuppgifter används eller anser att vi har använt dina personuppgifter på ett sätt som går utanför överenskommelsen eller befintlig lagstiftning, vänligen kontakta Lunds universitets dataskyddsombud som nås via 046-222 00 00 (växel) eller dataskyddsombud [at] lu [dot] se.

Har du klagomål på Lunds universitets hantering av dina personuppgifter har du alltid möjlighet att vända dig till en tillsynsmyndighet, i detta fall Datainspektionen.