Socialhögskolan söker ny utbildningsadministratör

Arbetet innebär i första hand att ha hand om lokalbokning samt utbildningsadministration för en del av institutionens kurser, både på campus och webbaserade kurser. Tjänsten kan även inkludera andra administrativa uppgifter, t.ex. skrivande av mötesprotokoll.

Är du en noggrann och strukturerad person som har lätt för att sätta dig in i olika administrativa system? Tycker du om kontakter med studenter och lärare? Är du en serviceinriktad och initiativrik person som både kan arbeta självständigt och i samarbete och dessutom kan prioritera i perioder med hög arbetsbelastning?

Läs mer om tjänsten och ansök via MyNetwork

Sista ansökningsdag är 2018-02-19

2018-02-13