Anneli Nielsen

Internationell koordinator och praktiksamordnare vid Socialhögskolan

Master i socialt arbete. Jag har tidigare i mitt yrkesverksamma liv arbetat med ungdomar, familj och skola.

• Samordnar arbetet med VFU-platser för termin 5-studenter i Sverige och utomlands
  • Deltar i en undersökning i Erasmus-nätverk om Added value av studenters erfarenheter utomlands

Du är välkommen att kontakta mig vid frågor angående utlandspraktik och övriga studier utomlands, samt frågor om praktik i Sverige. Jag har mitt kontor på Bredgatan 13 i Lund men träffas även på Campus Helsingborg efter överenskommelse.

Senaste
Alla

Sidansvarig:
E-post: anneli [dot] nielsen [at] soch [dot] lu [dot] se

Internationell koordinator

Det är viktigt att praktiken blir ett samarbete mellan framtida arbetsgivare och utbildningen. Vårt internationella samarbete behöver utvecklas, vilket innebär att det också behöver samutvecklas med den svenska praktiken. Erfarenhetsutbyte är jätteviktigt!