Erika Werner

Undervisning

Jag har undervisat och varit aktiv i både campus och internetbaserad undervisning sedan jag blev antagen som doktorand på Socialhögskolan i Lund. Jag undervisar på en internetbaserad kurs (SOAA11) i socialt arbete; ekonomi, politik och samhälle på termin 2 (SOPA21 och är lärare på praktikterminen (SOPA53). Jag är kursföreståndare för kursen Social Work in Sweden: an introduction.

Forskning

Mitt forskningsområde är människors förberedelser inför sin pensionering. Jag lade den 20 april 2012 fram min avhandling Trygg, sviken eller osäker. Tankar och förberedelser inför pensioneringen.

Sidansvarig:
E-post: erika [dot] werner [at] soch [dot] lu [dot] se