Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Erika Werner

Universitetslektor

Undervisning

År 2004 blev jag antagen som doktorand på Socialhögskolan och jag har sedan dess undervisat och handlett på socionomprogrammets olika terminer - både campusförlagd undervisning samt internetbaserad dito.

Jag har sedan 2012 varit lärare på socionomprogrammets femte termin ”Verksamhetsförlagd utbildning, praktik och teori”. Från och med VT18 är jag kursföreståndare för VFU-kursen.

Jag undervisar dessutom på socionomprogrammets andra termins  andra delkurs ”Ekonomi, politik och samhälle”, där mitt fokus är välfärd och socialpolitik.

Jag är även lärare samt kursföreståndare för kursen ”Social work in Sweden: an introduction". Kursen är en introducerande kurs för internationella studenter och undervisningen sker på engelska.

Forskning

2012 lade jag fram min avhandling Trygg, sviken eller osäker. Tankar och förberedelser inför pensioneringen. Jag har sedan dess forskat kring migranters kunskaper om och möjligheter att få en dräglig pension samt kring tro och äldreomsorg.

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Senaste
Alla

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Sidansvarig:
E-post: erika [dot] werner [at] soch [dot] lu [dot] se

Universitetsadjunkt

Socialhögskolan

+46 46 222 98 62

28

Socialhögskolan
Besök: Bredgatan 13, Lund
Postadress: Box 23, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)
Fax: 046-222 94 12

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg