Norma Montesino. Foto: Patrik Hekkala

Norma Montesino

Universitetslektor | FD | Docent

Norma Montesino. Foto: Patrik Hekkala

Public health categories in the making of citizenship: The case of refugees and Roma in Sweden

• Norma Montesino
  • Ida Ohlsson Al Fakir

• Johannes Kananen
  • Sophy Bergenheim
  • Merle Wessel

Avdelning/ar

• Socialhögskolan

Publiceringsår

2018-03

Publikation/Tidskrift/Serie

Conceptualising Public Health : Historical and Contemporary Struggles over Key Concepts

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Routledge